Tovami Javascript DHTML Drop Down Menu Powered by dhtml-menu-builder.com
 
 
Tovami houdt u graag op de hoogte over productnieuws en bedrijfsnieuws. Wij proberen onze Nieuwspagina zo actueel als mogelijk te houden.
 
 
 
25 februari 2016
Nieuw: CRC KuipdelenDe meest recente ontwikkeling bij Tovami is het importeurschap van CRC kuipdelen
als nieuw merk in ons assortiment.


Naar de CRC Kuipdelen pagina

1 april 2015
Nieuw van Rapid Bike:
YouTune


YouTune is een dashboard welke de data van de Rapid Bike Evo en Racing kan weergeven, maar daarnaast ook de mogelijkheid biedt om de Rapid Bike module rechtstreeks in te stellen! Dit geldt dus niet alleen voor de injectie maar ook voor zaken zoals traction control, motorrem en launch control.


Lees meer

20 maart 2014
Engelse website

Vanuit onze rol als importeur, krijgen we geregeld de vraag naar een Engelstalige website. Heeft u relaties die dezelfde vraagstellingen hebben, dan kunt u hen vanaf 1 april (geen grapje) verwijzen naar de Engelstalige website. Wij werken momenteel nog aan deze versie van onze website.

19 maart 2014
Nieuw in assortiment!

De Rapidbike "Exclusive" is nieuw toegevoegd aan het Tovami assortiment.

Bezoek de Exclusive webpagina
 
12 maart 2014
Nieuw: Onze Koopjeshoek
 
Wij houden magazijnopruiming en kunnen u daarmee een aantal leuke aanbiedingen presenteren. Wat dacht u van K&N luchtfilters tegen scherpe prijzen?

Bezoek de Koopjeshoek
 
 
11 maart 2014
Filmpjes van de BMW S1000RR HP4
 
)
 
 
30 november 2012
Tovami nu ook op Facebook

We gaan met onze tijd mee en aanwezigheid op Facebook hoort daar zeker bij. Daarom hebben we vandaag een zakelijke Facebookpagina aangemaakt. U kunt ons dus (ook daar) volgen...

 
 
9 maart 2012
Website aangepast voor onze "Apple vrienden"

Zoals u wellicht weet, worden Flash-bestanden niet vertoond in Apple producten, waaronder de iPad, iPhone en iMac. Welnu: de navigatiestructuur van onze Tovami website werd voorheen in die Flash-techniek gepresenteerd. Met ingang van vandaag hebben wij dit aan laten passen. Apple gebruikers en Android gebruiker kunnen nu dus ook onze (gehele) website bezoeken en daarbinnen navigeren.

Groeten, Team Tovami...
 
 
 
 

 
 
einde nieuwsberichten